top of page

CHRISTUS VIVIT

Công khai·92 thành viên

Kiloper Ferk
Kiloper Ferk

Müxtəlif onlayn platformaları araşdırarkən hesabın bərpası prosesinin həm təhlükəsiz, həm də istifadəçi üçün əlçatan olmasına diqqət edirəm. Parol unudulduqda və ya əvvəlki cihaz artıq əlçatan olmadıqda hesab sahibinin kimliyini təsdiqləyərək yenidən giriş əldə edə bilməsi vacibdir. Azərbaycandakı istifadəçilər hesab bərpası sistemini əvvəlcədən qiymətləndirərkən hansı mərhələlərə və mümkün məhdudiyyətlərə xüsusi diqqət yetirməlidirlər?

14 lượt xem

İnternetdə yeni bir platforma görəndə mən ilk olaraq onun gündəlik istifadə üçün nə qədər praktik olduğuna baxıram. Çox parlaq dizayn və uzun xüsusiyyət siyahısı məni o qədər də inandırmır. Əsas məsələ istifadəçinin səhifədə rahat istiqamət tapa bilməsidir. Azərbaycan auditoriyası üçün rəqəmsal seçimləri araşdıranlar səhifəsinə də nəzər sala bilərlər. Burada əsas menyunun quruluşunu və mobil cihazda bölmələr arasında keçidin necə təşkil olunduğunu yoxlamaq mümkündür. Məncə, telefonda rahatlıq xüsusilə vacibdir, çünki çox adam internetə məhz smartfondan daxil olur. Əgər səhifədə lazımi məlumatı tapmaq üçün uzun müddət axtarmaq lazım gəlirsə, bu artıq istifadəçini yorur. Mən sadə və məntiqli interfeysləri daha çox qiymətləndirirəm. Azərbaycan dilində məlumatların təqdim olunması da yerli auditoriya üçün əlavə rahatlıq yarada bilər. Təbii ki, hər kəs eyni xüsusiyyətləri vacib hesab etmir. Ona görə yeni platforma seçərkən bir neçə variantı açıb müqayisə etmək daha obyektiv nəticə verir. Bu səhifə də həmin müqayisədə nəzərdən keçirilə biləcək seçimlərdən biridir.

bottom of page